EVALUARI NATIONALE

Liceul Tehnologic

Stefan cel Mare si Sfant Vorona

REZULTATE EVALUARI NATIONALE

31/01/2020

Rezultate contestatii bacalaureat

Mai jos regasiti atasate rezultatele  de la Liceul Stefan cel Mare si Sfant Vorona
31/01/2020

Rezultate bacalaureat 2022

Mai jos regasiti atasate rezultatele  la examenul de bacalaureat sesiunea iunie 2022 de la Liceul Stefan cel Mare si Sfant Vorona Rezultate bacalaureat
31/01/2020

Rezultate evaluare nationala 2023

Mai jos regasiti atasate rezultatele initiale ale evaluarii nationale 2023  de la Liceul Stefan cel Mare si Sfant Vorona . Descarca cerere contestatii.

Prioritatea şcolii

este îmbunătăţirea gradului de ocupare a forţei de muncă prin aplicarea programelor de dezvoltare personală (consiliere în carieră) şi formare profesională, fapt care va spori gradul de adaptabilitate a tinerilor la structura şi dinamica pieţei muncii din comuna Vorona şi Regiunea Nord-Est.

Şcoala noastră

îşi propune să crească şansele tinerilor de a ocupa un loc de muncă şi, mai ales, să schimbe mentalitatea acestora în ceea ce priveşte mobilitatea profesională, mobilitatea muncii şi dezvoltarea personală.

Elevii vor reuşi la sfârşitul şcolii

nu numai să acceseze informaţia referitoare la un loc de muncă dar, şi să-şi actualizeze cunoştinţele privind conceperea unei scrisori de intenţie, a unui CV sau abordarea unui interviu, ţinând cont de competenţele şi abilităţile obţinute prin formare de-a lungul celor trei nivele de pregătire în domeniu.

 

Inscrie-te la newsletter


Inscrie-te la newsletter si iti dam de stire cand trebuie sa te inscrii la scoala noastra, ce conditii trebuie sa indeplinesti, cate locuri avem disponibile si multe alte detalii interesante si folositoare


0231 588 656